Tuggle

Hesabınızı silin

Tuggle hesabınızı ve verilerini istediğiniz zaman silebilirsiniz. Uygulamayı telefonunuzdan silmek, sunucumuzdaki hesabınızı silmez; bu nedenle aşağıdaki seçeneklerden birini kullanın.

Uygulama içinden

  1. Tuggle'ı açın.
  2. Ayarlar → Hesap bölümüne gidin.
  3. Hesabı sil seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Hesabınız sunucumuzdan hemen silinir. Ardından uygulama yeni ve boş bir misafir hesabıyla yeniden başlar.

Uygulama olmadan

privacy@playtuggle.com adresine "Hesabımı sil" konulu ve hesap kimliğinizi (Ayarlar → Hesap) içeren bir e-posta gönderin. Uygulama artık sizde değilse, görünen adınızı ve yaklaşık olarak en son ne zaman oynadığınızı bize bildirin. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız. Talebin hesap sahibinden geldiğinden emin olmak için size bir soru sorabiliriz.

Neler silinir

Oynadığınız düellolar rakiplerinizin geçmişinden de kaybolur. Satın aldığınız makaralar ve öğeler silme işleminden sonra geri yüklenemez ve silme işlemi bir iade değildir; iadeler https://reportaproblem.apple.com adresinden Apple aracılığıyla yapılır.

Neler silinmez

Little Lion Labs, Ticaret Odası (KvK): 42012326, Prinses Julianastraat 12, 2802 JR Gouda, Hollanda.

Son güncelleme: